Årets pepparkaksbyggnation 2017

Grisar, hjärtan och änglar i all ära men pepparkakor kan ju vara så mycket mer. För tredje året i rad arrangerar Stadsbyggnadsförvaltningen tävlingen "Årets pepparkaksbyggnation", och för andra året tillsammans med TTELA. Knåda degen och börja skapa, den enda begränsningen är din fantasi...och ditt tålamod.

Person
KommunikatörFredrika Almqvist
Enhet Stadsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Stadsbyggnadsförvaltningen

REGLER:
Pepparkaksbyggnationen kan se ut precis hur som helst. Allt (i princip) skall gå att äta och huvudingrediensen skall vara pepparkaksdeg. Extra kul är det om man kan förflytta byggnationen till Spikön efter den 15 december om ditt bidrag kvalificerar sig till slutgiltiga omröstningen.

Skicka in en bild på ditt bidrag senast den 12 december.

Hit skickar du din bild (välj ett alternativ):

  • Publicera bilden på Instagram under #pepparkaksbygge2017 och tagga @stadsbyggnadthn (Obs! Du måste ha öppen profil för att vi ska kunna se bilden).
  • Skicka bilden till stadsbyggnad@trollhattan.se, skriv "Pepparkaksbygge2017" i ämnesraden.

Ett urval av de bilder som skickas in kommer publiceras på ttela.se. 

JURY, FINALISTER OCH OMRÖSTNING
Juryn består av representanter från Trollhättans Stad, TTELA samt restaurangnäringen. Juryn väljer ut finalister som, om de vill, får ställa ut sina pepparkaksbyggen i Servicehuset på Spikön.

Fredagen den 15 december, efter juryöverläggningen, presenteras finalisterna på ttela.se och där kommer en första- , andra och tredjepristagare röstas fram. Det är alltså folkets röst som avgör tävlingen!

VINNARE OCH PRISUTDELNING 
Den 23 december kommer omröstningen avslutas och första-, andra- och tredjeprisplaceringen presenteras på ttela.se och trollhattan.se. Alla finalister får en hemlig julklapp beroende på placering och prisutdelningen är i början av januari samband med Vinter på Spikön.

Senast granskad: 2017-11-24 | av: fredrika.almqvist@trollhattan.se
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)